پکیج جامع گردشگری - مرکز آموزش های خانه صنعت ومعدن البرز
7848
rtl,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7848,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

پکیج جامع گردشگری

مرکز آموزش های خانه صنعت ومعدن البرز در جهت افزایش خدمت رسانی به کاربران گرامی اقدام به ارائه پکیج های هدفمند با تخفیفات ویژه نموده است.

در سالهای اخیر و خصوصاً پس از 2004 میلادی، رشد گردشگران ورودی شتاب بیشتری گرفت. در محیط بین بین الملل صنعت گردشری و در موازنه با مسائلی چون امنیت و ایمنی که این صنعت را بسیار شکننده کرده اند، موفقیت نهایی و جهانی آن وابسته به حرفه ای گری نیروی کار آن است. در این شرایط است که لازم است تا از دبیرستان ها تا محیط های آکادمیک نسبت به توسعه برنامه های آموزشی اقدام گردد. اقدامات بسیاری در زمینه کیفیت خدمات و مشتری مداری در گردشگری صورت گرفته است. اقدامات بیشتری در جهت پرورش سیاست ها برای بهبود آموزش و یادگیری در گردشگری باید صورت پذیرد.

عوامل سهیم در عمده بودن نقش هتلداری:

بسیاری از شغلهای موجود در صنعت گردشگری در بخش هتلداری است که حدود یک سوم کل مشاغل را شامل می شود. شواهد تاریخی نیز که خدمات جا، نوشابه و غذا را نشانی می دهند گواه این مدعاست. لذا صنعت نوزادگونه اقامت، بعد ها به هدف والاترش یعنی هتلداری بعنوان هنر پذیرش میهمانان، و هنر ایجاد حس در خانه خود بودن برای میهمانان نائل شد.

توسعه بخش هتلداری در ایالات متحده و نقش آن در توسعه اقصاد خدمات مشخصه دیگر کشورها مانند اروپاست. می توان گفت که موج بلندی در صنعت هتلداری پس از جنگ جهانی دوم و به جهت رونق اقتصادی در اروپا شکل گرفت. بنابراین بخش هتلداری توجه بسیاری را در تحقیق و ادبیات انجام داده که وام دار اصل آن، توانایی سازمان دهیش، سودآوریش و تنفسش (شامل تمامی کارکنان غیرماهر، نیمه ماهر و ماهر) و تواناییش در دستیابی به الزامات اقتصادی و سیاسی است.

نیاز به زیرساختهای آموزشی و تعلیمی هماهنگ با گردشگری:
امروزه تعداد موسسات و سازمانهای درگیر امر آموزش و تعلیم گردشگری بسیار زیاد است. مراکز تجاری نیز با همکاری موسسات و دانشگاه ها مبادرت به برگزاری دوره های آموزشی نموده است. در طی دهه اخیر برخی از موسسات آموزش گردشگری مبادرت به بالا بردن کیفیت آموزش گردشگری، نه تنها برای همگام شدن با توسعه جهانی این صنعت، بلکه به جهت ایفای نقش هادی و رهبری در این میان نموده اند.

این پکیج ها شامل چند دوره آموزشی مرتبط بوده که در جهت یادگیری بهتر و بیشتر مطالب آموزش مجازی می باشد. شما با ثبت نام این پکیج و دریافت بسته ای آموزشی آن می توانید همزمان تمامی مطالب را مطالعه نموده و در پایان دوره در یک زمان از گواهینامه های معتبر آن بهره مند شوید.

ویژگی های برتر این پکیج ها:

1- صرفه جویی در زمان

2- پرداخت هزینهای بسیار کم

3-  بهره مندی از بسته های آموزشی جامع و کامل می باشد.

سرفصل دوره ها

پکیج اول

فصل اول – مفاهیم و اصول مدیریت جهانگردی

  • انواع جهانگردی
  • اركان صنعت جهانگردی

فصل دوم – جغرافیای جهانگردی

  • حدود قلمرو جغرافياى توريستى
  • عوامل محیطی و جغرافیایی توریستی
  • آشنایی با جغرافیای ایران
  • نقشه خوانی و آشنایی با نقشه

فصل سوم – عناصر گردشگری و جهانگردی

  • حمل و نقل
  • اقامتگاه‌ها
  • تعریف واحدهای اقامتی
  • غذا و رستوران
  • تسهیلات واسطه ای
  • جاذبه ها

فصل چهارم – سازمان های بین المللی

  • سازمان های بین المللی
  • سازمان جهانی جهانگردی
  • شورای جهانی سفر و جهانگردی
  • سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری

فصل پنجم – قوانین و مقررات صنعت جهانگردی و گردشگری

  • قوانين مرتبط با جهانگردى
  • قانون توسعه صنعت ايرانگردي و جهانگردي مصوب

فصل ششم – برنامه ریزی توسعه جهانگردی

  • دیدگاه توسعه پایدار
  • گردشگری پایدار
  • گروههای نقش آفرین در توسعه پایدار گردشگری
  • کدهای اخلاقی گردشگری جهت دستیابی به توسعه گردشگری
  • کدهای جهانی اخلاق برای گردشگری
  • روندهای پیش روی گردشگری
  • متغییرهای بیرونی تأثیرگذار بر آینده صنعت گردشگری
  • متغییرهای درونی تأثیرگذار بر صنعت گردشگری
  • گزارش سازمان جهانی گردشگری در سال
  • رتبه بندی کشورها براساس درآمد اکتسابی
  • رتبه بندی کشورها براساس تعداد گردشگران ورودی

فصل هفتم – اقتصاد جهانگردی

  • وضعیت اقتصادی
  • سرمایه گذاری در بخش سفر و جهانگردی
  • نقش و اهميت صنعت گردشگري در توليد و اشتغال كشورها
  • تأثیر مستقیم توریسم بین المللی بر اشتغال و درآمد ملی

فصل هشتم – فرهنگ و جهانگردی

  • مردم شناسی فرهنگی
  • قلمرو انسان شناسی
  • فرهنگ
  • آثار گردشگری بر فرهنگ اجتماعی
  • گردشگری، آثار مثبت و منفی آن

پکیج دوم

فصل اول – تاریخچه هتلداری

  • تاریخچه هتل
  • هتل های تاریخی
  • جهانگردی نيروی محرکه ای برای فقرزدایی – اشتغال زایی و تکنولوژی در هتلداری
  • کمبود و نواقص صنعت هتلداری

فصل دوم – طبقه بندی هتل ها

  • انواع هتل ها بر حسب ستاره
  • انواع اتاق در هتل ها
  • انواع تخت در هتل
  • انواع سرويس در هتل ها
  • محل و شرايط احداث هتل

فصل سوم – مدیریت هتل

  • تأثیر مدیریت در هتل
  • روشهـاي مديريـت هتـل
  • ارتباطات مدیریت

فصل چهارم – مدیریت استراتژی صنعت هتلداری

  • اهمیت مدیریت استراتژیک و بکارگیری آن در صنعت هتلداری
  • استراتژي هاي رسانه هاي مجازي براي هتل ها
  • تعيين هدف در مدیریت استراتژیک
  • سفارشي كردن سايت رسانه اجتماعي
  • مطالب و محتويات منحصر به فرد
  • مطالب متناسب با اهداف
  • قابليت دست يابي به صورت آنلاين و آفلاين
  • پیگیری نتایج

فصل پنجم – فناوری های جدید صنعت هتلداری

  • کاربرد تکنولوژی ، فناوری  اطلاعات و ارتباطات ( ICT) و (IT) در هتل
  • اهمیت و دلایل استفاده هتل ها از تکنو لوژی  ،IT   و ICT
  • پردازش اطلاعات
  • ارتباطات از راه دور
  • کنترل انرژی
  • کنترل اتوماتیک روشنایی
  • سیستم های بازیابی گرما
  • سیستم های حفاظتی
  • استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته در طراحی هتل منحصر بفرد Aloft
  • روند های جدید درطراحی داخلی هتل های امروزی

فصل ششم – روابط عمومی در هتلداری

  • ارائه خدمات درصنعت رستوران و هتلداری
  • عملیات ارتباط جمعی
  • بررسی روشها و سیاستهای داخلی روابط عمومی هتل
  • بررسی سیاست خارجی بخش روابط عمومی
  • روابط عمومی مدیریت شركت در جلسات
  • تبلیغات
  • اهمیت روابط عمومی یک هتل
  • نفوذ در رسانه‌ها، شاه کلید موفقیت روابط عمومی هتل

فصل هفتم – مدیریت منابع انسانی هتل

  • آموزش کارکنان جدید
  • انعطاف ‏پذیری در گزینش‏ها و جایگزینی کارکنان هتل

پکیج سوم

فصل اول – شناخت صنعت گردشگری

  •     مفاهیم اصلی
  •     گردشگری
  •     تعریف گردشگری با تاکید بر تقاضا(گردشگر)
  •     تعریف گردشگری با تاکید بر عرضه(مقصد و ساکنان)
  •     صنعت گردشگری
  •     گونه شناسی گردشگری

 فصل دوم – عناصر و بخش‌های مختلف تشکیل دهنده خدمات سفر و گردشگری

  •     منابع طبیعی
  •     محیط انسان ساخت
  •     بخش‌های عملیاتی
  •     غذا و نوشیدنی
  •     خدمات جانبی
  •     حمل و نقل
  •     آژانس مسافرتی
  •     انواع بیمه وخدمات آن در مسافران گردشگری
  •     خدمات تفریحی وگردشگری
  •     اخلاق گردشگری
  •     پارک جاذبه های گردشگری
  •     خدمات بانکی و تسهیلات

   فصل سوم – شناخت اماکن تاریخی ایران

  •     اشنایی با آثار باستانی ایران در یک نگاه
  •     تخت جمشید
  •     ارگ بم
  •     سنگ‌نبشته بیستون
  •     میدان نقش جهان
  •     تخت سليمان
  •     پاسارگاد

    فصل چهارم – فرهنگ و اقوام ایران زمین

  •     تعريف فرهنگ
  •     خرده فرهنگ
  •     اقلیت‌های قومی
  •     آیین اقوام مختلف ایرانی در شب یلدا
  •     هزار و یک رنگ عروسی اقوام ایرانی
  •     اجرای موسیقی سنتی و رقص محلی
  •     سفره سبز رمضان در چهارگوشه ایران
  •     آيين های سوگواري در هزارستان
  •     سیزده بدر

فصل پنجم – شناخت موزه‌های ایران

  •     تاريخچه موزه و موزه دارى در ايران
  •     انواع موزه ها
  •     کاخ موزه گلستان
  •     کاخ موزه سعد آباد
  •     موزه ملی ایران
  •     موزه تاریخ طبیعی همدان
  •     خانه مشروطه (اصفهان)
  •     باغ عفیف آباد(شیراز)

    فصل ششم – اکوتوریسم و طبیعت‌گردی

  •     آشنایی با اکوتوریسم
  •     اصول اکوتوریسم
  •     ارزش های بوم گردی و اکو توریسم
  •     بوم گردی و اکوتوریسم در ایران
  •     بیابانگردی
  •     توریسم مردم‌شناسی
  •     شکار و صید
  •     کوه‌نوردی و غارگردی
  •     ورزش‌های زمستانی
  •     ورزش‌های ساحلی و آبی

 فصل هفتم – مهارت‌های تورگردانی

  •     مهارت های روابط اجتماعی
  •     اشتباهات لیدرتور
  •     انواع راهنما
  •     جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی

  فصل هشتم – کمک های اولیه و بهداشت در سفر

  •     کمکهای اولیه در سفر
  •     انتخاب جعبه کمک های اولیه برای سفر
  •     علامت دهی برای کمک در طبیعت
  •     بهداشت سفر

فصل نهم – آداب معاشرت و الگوهای رفتاری

  •     آداب غذا خوردن
  •     آداب معاشرت
  •     آداب معرفی
  •     رفتار با مافوق
  •     برخورد با نابینایان و سالخوردگان
  •     آداب دست دادن

 فصل دهم – شناخت روحیات ملل

  •     روحیات اخلاقی ملل
  •     آداب غذا خوردن ملل مختلف
  •     فرهنگ پوشش ملل مختلف

  فصل یازدهم – نقشه خوانی

  •     تعريف نقشه
  •     تاريخچه پيدايش نقشه
  •     قطب هاي جغرافيايي
  •     اهميت نقشه
  •     مقياس عددي
  •     مقياس خطي يا ترسيمي

نحوه برگزاری دوره: مجازی

مدت دوره:  350 ساعت

مدرس دوره: مدرسین مرکز

گواهینامه پایان دوره: ملی/بین المللی

شهریه دوره:  270,000 تومان

لطفا پکیج و گواهینامه مربوطه را انتخاب نمایید.

انتخاب پکیج

[purchase_link id=”7847″ style=”button” color=”orange” text=”اضافه به سبد خرید”]

انتخاب گواهینامه ملی

[purchase_link id=”7765″ style=”button” color=”green” text=”اضافه به سبد خرید”]

انتخاب گواهینامه بین المللی

گواهینامه بین المللی INOCERT کانادا برای دوره های کمتر از 80 ساعت                    50دلار

گواهینامه بین المللی INOCERT کانادا برای دوره های بیشتراز 80 ساعت                   70دلار

گواهینامه بین المللی ACS آمریکا(ثبت در سایت ACS آمریکا )                                   75دلار

گواهینامه بین المللی ACS آمریکا(با مهر و تایید فدرال آمریکا )                                   155دلار

در صورت تمایل برای انتخاب گواهینامه بین المللی با واحد پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.

026-342001800

ترجمه رسمی گواهینامه با تاییدیه دادگستری

[purchase_link id=”7498″ style=”button” color=”orange” text=”اضافه به سبد خرید”]

موارد دریافتی شما

دسترسی به محتوای آموزشی آنلاین

گواهینامه پایان دوره معتبر

لوح ویژه گواهینامه

بسته آموزشی مالتی مدیا